Een advocaat voor zakelijk & particulier in Groningen

Advocatenbureau Van Balen uit Groningen helpt zowel bedrijven als particulieren met specialistische kennis over diverse rechtsvormen. Wij benaderen elke zaak vanuit gedegen dossierkennis en rechtsinzicht. Daarbij garanderen wij altijd een heldere kijk op uw dossier. Wij zijn gecertificeerd via de Vereniging van Letselschadeadvocaten.

Laat Advocatenbureau Van Balen uit Groningen u juridisch bijstaan in familierecht en rechtspraktijk.

De Vereniging van Letselschade-advocaten

Om beter op te kunnen komen voor de belangen van mensen die letselschade hebben geleden, is de Vereniging van Letsleschade-advocaten opgericht. Eén van de diensten die deze vereniging biedt, is het stellen van strenge kwalitatieve eisen aan haar leden. Een Postdoctorale specialisatieopleiding Personenschade hoort daar onder, evenals frequente nascholing. U kunt er dus zeker van zijn dat de aangesloten bureaus topadvocatuur bieden. Advocatenbureau Van Balen is hier één van.

U zoekt een betaalbare advocaat in verbintenissenrecht? Advocatenbureau Van Balen is deskundig en betrokken.

Een gratis eerste gesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we samen of Advocatenbureau Van Balen u effectief van dienst kan zijn. We maken een preliminaire planning, waarmee u beter inzicht krijgt in de kosten die u kunt verwachten. Tijdens het gehele traject, zullen wij ons betrokken opstellen. Verwacht van ons louter een heldere, deskundige aanpak. 

Heeft u vragen?

Advocatuur is voor veel mensen een complexe zaak. Dat hoeft echter niet zo te zijn. Heeft u een vraag over onze specialismen, of wilt iets weten over een specifieke zaak?

Advocatenbureau Van Balen
Aweg 19
9718CV Groningen 


KvK-Nummer
1164730

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:00
Dinsdag 09:30 - 17:00
Woensdag 09:30 - 17:00
Donderdag 09:30 - 17:00
Vrijdag 09:30 - 17:00

Advocatenbureau Van Balen is betrouwbaar en betrokken.