Een specialistisch advocatenkantoor in Groningen

Onder diverse omstandigheden is Advocatenbureau Van Balen uit Groningen u graag van dienst. Wij bieden zowel deskundig advies als juridische bijstand aan bedrijven en particulieren. Wij zijn primair gespecialiseerd in verkeers- en letselschaderecht. Daarnaast behandelen we zaken uit de algemene rechtspraktijk en een serie andere rechtsgebieden. We behandelen uw zaak altijd op een laagdrempelige manier.

Op zoek naar een goede advocaat in Groningen?

Algemene rechtspraktijk

Dit rechtsgebied is breed. Het gaat over dagelijkse kwesties, zoals deze kunnen voorkomen in geschillen tussen buren of verkeersboetes. Het is geen rechtsgebied op zich, maar vereist brede kennis over diverse soorten recht. Advocatenbureau Van Balen heeft deze kennis en helpt u graag.

Advocatenbureau Van Balen is betaalbaar en deskundig

Verkeers- en letselschade

Ongevallen leiden tot schade. Onder letselschade valt zowel materiële als immateriële schade. Dus ook trauma’s kunnen daar onder bepaalde omstandigheden onder vallen. Bent u in een verkeers- of ander ongeluk beland, en wilt u schade verhalen? Of wil een partij schade op u verhalen? Advocatenbureau Van Balen zorgt voor de beste vertegenwoordiging van uw belang. 


Meer weten?

Overige specialisaties van dit advocatenbureau in Groningen

Een Groningse advocaat voor verkeers- en letselschade

Asielrecht 

Het ontvangen van een verblijfsvergunning vraagt om kennis van de Nederlandse regels. Advocatenbureau Van Balen staat u in de gehele procedure bij, zodat u meer kans heeft op succes.

Een laagdrempelige advocaat in Groningen

Zaken- en verbintenissenrecht

Zakelijke overeenkomsten zijn juridische verbintenissen waar rechten en plichten uit voortvloeien. Houdt 1 van de betrokken partijen zich niet aan de afspraken, dan kan dit juridische gevolgen hebben. Advocatenbureau Van Balen biedt in deze gevallen advies en juridische bijstand. 

Advocaat in Groningen nodig?

Neem contact op

Wij behandelen uw zaak discreet en betrokken. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend.

Advocatenbureau Van Balen
Aweg 19
9718CV Groningen 


KvK-Nummer
1164730

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:00
Dinsdag 09:30 - 17:00
Woensdag 09:30 - 17:00
Donderdag 09:30 - 17:00
Vrijdag 09:30 - 17:00

Advocatenbureau Van Balen is betrouwbaar en betrokken.